Se flere billeder længere nede på siden…

Lej vores komplette sæt til produktion af podcasts.

Du får bla. RØDECaster Pro med, et fuldt integreret podcast-produktionsstudie. Uanset om du lige er begyndt eller er en rutineret, er RØDECaster Pro Podcast Production Studio et fantastisk redskab. Med de indbyggede legendariske patenterede lydprocessorer, APHEX Aural Exciter ™ og APHEX Big Bottom ™ får du en fantastisk lyd i første take.

Kr. 785,-/døgn (ekskl. moms).

➡︎ Levering, opsætning og optagelse kan tilkøbes!

Det får du med:

  • Røde Caster Pro mixer/optager
  • 3 x Røde PodMic dynamisk studiemikrofon
  • 3 x Røde PSA-1 Arm / eller 3 x bordstande
  • 1 x Sony MDR-7506 studiehovedtelefon
  • 2 x 64GB Sandisk Ultra SDXC
  • Alle nødvendige kabler.
  • Kuffert/tasker til transport.

Tilslut og optag
De 4 mikrofonkanaler i høj kvalitet er i stand til at drive studiokondensormikrofoner såvel som konventionelle dynamiske mikrofoner. Du kan hurtigt tilslutte mikrofoner til dig og dine gæster med automatisk niveauindstilling og one-touch-optagelse til et microSD-kort. Du kan bogstaveligt talt optage din første podcast inden for få minutter efter at have taget RØDECaster Pro ud af boksen.

Optagelsesindstillinger RØDECaster Pro fungerer som en enkeltstående enhed lige ud af kassen og optager din færdige podcast direkte på et microSD ™ -kort. RØDECaster Pro opretter også forbindelse til din computer som en USB-lydgrænseflade, så du kan optage din podcast til din yndlingsoptagelsessoftware eller streame live. Multitrack-optagelse er også tilgængelig via USB til din computers optagesoftware (inklusive Garage Band, Reaper, Logic, ProTools, Audition og mere), så du kan registrere hver af kildene separat til sit eget spor til redigering i postproduktion. Naturligvis vil en stereoblanding af din færdige podcast også blive fanget i multikanals tilstand.