Thoughts on me and imagery

by | Oct 23, 2019 | Uncategorized

Billeder er en del af mig. Det er hen over årene blevet en integreret del af mine tanker. Jeg tænker rigtigt meget i billeder. Tænker tit på om den der solnedgang konne blive en flot timelapse eller et godt billede på vores stuevæg. Når jeg går ud af døren hjemme eller på kontoret, så har jeg stort set altid et kamera med… eller to.

Jeg er freelancer og arbejder tit på skæve tidspunkter som aftener og weekender. Derfor holder jeg også fri på skæve tidspunkter. 

Når jeg holder fri, er det ofte med et kamera i hånden. Ja, jeg kan godt se det ironiske i det, men det er jo også min hobby.

Jeg hedder Claus og har Filmplus, som er et mindre produktionselskab som tilbyder videoproduktion, stillbilleder og alt der der ligger op af de to.

Please contact me if you have any questions

Phone

+45 2080 9805

7 + 3 =