Livestreaming af begravelser og bisættelser

Livestreaming af begravelser eller bisættelser

Der kan være flere grunde til livestreaming af begravelser eller bisættelser.

Med udgangspunkt i de mange bestræbelser de sidste måneder på at forhindre smittespredning med corona er opfordringen den, at kun familie og de allernærmeste deltager, samtidig med at kirken også gerne vil imødekomme det helt naturlige behov for at få en værdig afslutning på livet. Der kan også være familie og nære venner der bor i udlandet og ikke kan komme hjem lige nu.

I mange af landets kirker, har stiftets provster og biskop derfor givet tilladelse til, at der kan livestreames fra begravelser og bisættelser.

Vi lægger stor vægt på kvalitet og at det bliver gjort på en værdig måde.

Filmplus livestreaming begravelse bisaettelse
Livestreaming af begravelser eller bisættelser

Hvordan foregår det?

Vi streamer begravelsen/bisættelsen via et skjult link på Youtube Live. Det betyder at den udelukkende er personer med et gyldigt link der kan se livestreamingen. Linket modtager I i god tid inden, så I kan nå at sende det ud til begravelsesfølget.

Vi kommer ud til jer med et komplet setup og livestreamer begravelsen eller bisættelsen. Vi stiller Youtubekanal til rådighed og har eget internetmodul med, så vi er helt uafhængige af kirken. Vi skal kun bruge strøm.

Vi overholder reglerne om persondatabeskyttelse, herunder regler om behandling af personfølsomme oplysninger og regler om ophavsret.

Filmplus livestreaming begravelse bisaettelse
Nu har jeg haft mulighed for at deltage i bisættelsen in absentia – det er jeg meget glad for. Det var en meget flot og professionel optagelse.
Lis

Bisættelse i Klampenborg

Du må klart rose ham. Lars synes også det var meget meget fint.

Lone

Bisættelse , April 2020

Det fungerede tip top, fotografen filmede organist, sangerne, præst og båren. Ikke noget zoom af jer. Det var vældig kønt.

Gitte

Bisættelse i Klampenborg

Priser på livestreaming

Praktisk: Hvis der under begravelsen/bisættelsen spilles musik hvor på der er copyright, så risikerer vi at youtube lukker ned for stream.

Spørgsmål? Store eller små?
Skriv til mig!

+45 2080 9805

ipad mini surface 1
MB purefront 1