Få budskabet ud!

Livestreaming med Filmplus

Vi livestreamer jeres budskab og sørger for at I når ud til mange.

Vi kommer ud til jer med et komplet setup og livestreamer jeres konference, møder, præsentationer, fjernundervisning, konfirmationer, gudstjenester og mere… I udvider hermed jeres publikum nationalt eller globalt. I sparer penge på rejseudgifter OG reducerer jeres tidsforbrug betragteligt.

En betydelig faktor i disse tider er at med livestreaming reducerer I risikoen for transmission af sygdom eller sygdom som f.eks. Coronavirus.

Vi streamer bla. på Facebook Live, Youtube Live eller Vimeo. Jeres konto skal være klar til at livestreame fra.

Filmplus livestreamer også bisættelser og begravelser. Se mere her!

Hvorfor livestreaming

Interaktion & engagement

En af hovedårsagerne til, at livestreaming er super vigtig for virksomheder, er niveauet for interaktion og engagement. I får direkte interaktion med seere. Der kan stilles relevante spørgsmål som kan besvares med det samme. Ingen anden platform eller marketingstrategi tillader et sådant niveau af interaktion.

Dedikeret målgruppe

Dem der vælger at følge jeres livestreaming er en dedikeret og en positivt stemt målgruppe. De vælger at sætte tid af til jeres indhold og er derfor mere modtagelige for argumenter. Denne målgruppe er ligeledes positivt stemt og vil ofte invitere andre til at kigge med når I sender live eller dele jeres livestream efterfølgende.

Det er stadigvæk nyt

Livestreaming er stadig et forholdsvist nyt medie og måde at kommunikere med kunderne på. Der er selvfølgelig virksomheder der har taget det i brug, men der er stadig masser af plads til flere. Det giver også traction og reach til jeres Facebookside, idet Facebook favoriserer live content. Din livestream kan blive liggende online når streamingen er slut.

Priser på livestreaming?

Praktisk

Grafik og overlays kan tilkøbes til de to første livestreaming-pakker. Spørg om pris ved at sende besked nederst på denne side.

I skal gerne selv have en Youtube, Vimeo eller Facebook-kanal der er klar til streaming. Vi kan hjælpe med at lave en sådan hvis I ikke har en allerede. Dette skal gøre inden vi kommer ud til jer på dagen.

Vi kan også tilbyde jer at bruge vores kanal for et mindre beløb på kr. 495,- ekskl. moms.

Alle priser her på siden er ekskl. moms.

Livestreaming til begravelser og bisættelser

Vi livestreamer også til begravelser og bisættelser. Se mere her!

Spørgsmål? Store eller små?
Skriv til mig!

+45 2080 9805