Ny favorit? Lowepro protactic MG 160 AW II Taske

Filmplus-Lowepro-ProTactic-MG-160-AW-II_1

Jeg elsker kufferter og tasker! … Hørte du ekkoet?

Jeg har længe været en sucker for tasker og sager … ingen hemmelighed der. Som Lowepro ambassadør har jeg mange tasker. Stort smil!

Én taske har været min favorit i lang tid. Først Protactic 450 AW og senere Protactic 450 AWII model med en lang række forbedringer. Protactic serien kommer oprindeligt fra Street & Field-serien, som derefter blev Protactic. Med den nye tilføjelse til sortimentet føles det virkelig komplet. Det er en super cool tilføjelse, og det virker som om Lowepro har lyttet ind på mine drømme om en “street taske”. En skuldertaske med plads til med et mindre kamera, et par små objektiver og en computer eller iPad til en tur rundt i byen. Ja tak!!

Den nye taske er ProTactic MG 160 AW II ligner lidt protactic SH 200 AW, og så alligevel ikke. Det er en smule mindre, har en masse nye funktioner og forbedringer og ser virkelig cool ud. Jeg kan især godt lide at det nye system indvendigt (Molded EVA QuickShelf™ interior divider system) kan fjernes, så jeg kan bruge tasken til andre ting end kameraudstyr. Jeg er også vild med den nye rem og cross body strap. Meget cool. 

Jeg har hørt nogen hviske, at jeg får en til test i august. Stay tuned. Skal nok opdatere når jeg har prøvet den. Der kommer nok også lidt “rigtige” billeder. Stort smil igen!

Protactic serien er også blevet udvidet med tre andre tasker. ProTactic BP 300 AW II rygsæk og to toploaders; protactic TLZ 70 AW II og protactic TLZ 75 AW II. Tjek dem ud nedenfor. Mere om dem senere. Tjek det komplette Protactic sortiment på Lowepros hjemmeside.

Filmplus-Lowepro-ProTactic-bp-300-aw-ii
Filmplus-Lowepro-ProTactic-TLZ-70-AW-II
Filmplus-Lowepro-ProTactic-TLZ-75-AW-II