Hornbæk Havn med Sony a7RIV og Samyang 35mm f2.8

Af og til falder jeg over noget fotogrej som slet ikke er som forventet. Både i negativ retning, men i den grad også i positiv retning. Det gjorde jeg da jeg lånte et Samyang 35mm f2.8 pancakeobjektiv til Sony E-mount. Jeg tog det med til en hyggeaften på Hornbæk Havn i maj måned og skød lidt billeder mens vi gik rundt.

Objektivet er meget kompakt. Det vejer kun 85,6 gram (108 gram inkl. dæksel). Nærhedsgrænsen er 35cm og på 35mm full-frame får du 63.1 graders udsyn.

Ud over at det er pivskarpt, så får du også her et objektiv der er meget kompakt og ikke rigtigt se “ud af noget”. Det gør at du med et Sony spejlløst kamera ikke liger en “PRO” når du har det med i eks. København. Det kan jeg rigtigt godt lide.

Hornbaek-Havn-Filmplus-Sony-a7riv-samyamg-35-f28-3
Hornbaek-Havn-Filmplus-Sony-a7riv-samyamg-35-f28-3
Hornbaek-Havn-Filmplus-Sony-a7riv-samyamg-35-f28-3
Hornbaek-Havn-Filmplus-Sony-a7riv-samyamg-35-f28-3