Samyang 12mm F2 til Sony APS-C kameraer

Samyang 12mm F2 – Perfekt til street og skud fra hoften

Samyangs lille ny 12mm F2 til Sony’s APS-C er ret lækker. Den har en ny finish ift de gamle objektiver, som primært er i metal. Den lille ny har en lækker gummioverflade og det gør den rar at håndtere. de 12mm på et APS-C svarer til 18mm på et fullframekamera, og er altså ret “wide”. Jeg fik lov at lege med det et par uger inden det i dag blev offentliggjort fra Samyang. Her under finder du lidt billeder fra nabolaget og under dem lidt mere teknisk om objektivet.

Sådan ser det ud…

Filmplus-Samyang-12mm-f2-Sony-aps-c-8
Filmplus-Samyang-12mm-f2-Sony-aps-c-1
Bella Vista by Arne Jacobsen, Klampenborg, Denmark
Filmplus-Samyang-12mm-f2-Sony-aps-c-8
Arne Jacobsen livreddertårn, Bellevue, Klampenborg
Arne Jacobsen livreddertårn, Bellevue, Klampenborg

Samyangs 12mm F2

Samyang MF 12mm F2.0, en af ​​Samyangs bestsellere, men nu med Autofocus!

Det nye primeobjektiv er verdens første Autofocus 12 mm objektiv, der er kompatibelt med E-mount. Den eneste mulighed for APS-C-brugere, der ønsker ultra-vidvinkel med autofokus.

Det passer perfekt til det kompakte APS-C-kamera i kombination med en gimbal, da det er meget kompakt og let.

3. Det har et nyt moderne design, der imødekommer fotografernes behov, som eksempletvis  mat finish og ergonomisk designet greb med en mikromønster, som maksimerer anvendeligheden. En vejrforseglingsfunktion og et beskyttelsesglas bagerst forhindrer støv, let regn og sne i at trænge ind.

En lysstærk F2-blænde garanterer hurtigere lukkerhastighed i lavt lys, til eks. astrofotografering eller nattebilleder. 5 specielle elementer (1 H-ASP, 1 ASP og 3 ED) i objektivet leverer enestående opløsning helt ud i hjørnerne, hvilket minimerer optisk aberration. Du kan læse mere om Samyang 12mm F2 her.

Filmplus Samyang 12mm f2 10

Perfekt til astrofotografering

Selvom Samyangs lille ny er den perfekte makker til astrofotogrsfering, så er det ikke noget jeg har kastet mig ud i. Det er ikke rigtigt min “ting”, men dem der har gjort det får nogle lækre billeder ud af det.

Men astrofoto dur det absolut til. Se her min Samyang Creator kollega Fabian Pfeifhofer fra Wien har lavet et par lækre skud med 12mm’eren. Se mere om ham her på Instagram.

Arne Jacobsen livreddertårn, Bellevue, Klampenborg
Arne Jacobsen livreddertårn, Bellevue, Klampenborg

Lanceringsfilm

Samyang har til lanceringen lavet en film om den lille kompakte og lysstærke ny… se med her:

Spørgsmål? Store eller små?
Skriv til mig!

+45 2080 9805